Nyheter Minimer
25 Latest Articles

Info og bilder fra høstdugnad.

Husvask rekke 3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Infoskriv til beboere i Bjørnstadfeltet Borettslag

Høstdugnaden

Godt oppmøte og fint vær det meste av helgen gjorde at dugnaden ble en koselig sammenstelning. De aller fleste dugnadsoppgavene ble utført. Klipping og ugressplukking ble gjort på fellesarealer og rundt trapper til parkeringsplassen. Noen trappegelendre ble skrapet. Søppel ble plukket langs Bjørnstadveien og på fellesarealer. Alle søppelkasser tilhørende borettslaget ble vasket. Postkassestativ ble skrapet for flasset maling. Fellesgarasje og møterom ble ryddet og rengjort. Vindskier på rekke 2 og 3 ble vasket samt en vegg på rekke 3. Kummer ble sjekket. Gatelamper ble rettet opp. En hekk har blitt klippet, noe rydding har blitt gjort ved båtparkering, langs fotballbane og i skråning mot bekken. På grunn av mye regnvær i forkant av dugnadshelgen ble det ikke lagt ut Nemaslug eller malt noe på dugnaden. Etter dugnaden har det blitt tatt på bark og plantet nye busker i skråningen ned mot parkeringsplassen foran rekke 2.

 

Styrerom til utlån

I Bjørnstadfeltet Borettslag har vi et eget styrerom som er plassert ytterst på garasjerekka ved fotballbanen. Styrerommet brukes lite og derfor kan beboere i Bjørnstadfeltet borettslaget kontakte styreleder: Per Marius Haslestad eller nestleder: Øyvind Sando for å låne det til symøter, hobbykvelder, fotballkamp på storskjermkvelder eller andre felles formål og tilstelninger.

 

Biloppstillingsplasser

Biler uten skilt og kjøretøyer som står parkert utenfor markerte plasser bes ta kontakt med styreleder: Per Marius Haslestad eller nestleder: Øyvind Sando. Dersom videre parkering av ikke godkjente biler eller andre kjøretøyer fortsetter utenfor oppsatte plasser vil styret ta tiltak.

 

Hundehold

Dessverre er det fremdeles avføring fra hunder som ikke blir plukket opp i borettslagets områder, styret ber om at hundeeiere plukker opp for å få et trivelig utemiljø.

 

Juletretenning i Bjørnstadfeltet ved postkassestativet

Etter fjorårets vellykkede juletretenning vil styret den 29.november 2015 kl.18.00 tenne juletrelysene ved postkassene. Det vil bli varm gløgg og kjeks for de som vil ha.

 

Juletrefest

Styret planlegger en juletrefest for Bjørnstadfeltet Borettslag sine beboere, det vil være en barnejuletrefest tidlig på kvelden før kl.18.00 og mest for de voksne etter kl.18.00. Dato er foreløpig ikke satt. Nærmere opplysninger vil komme nærmere jul.


Din kommentar

Kun registrerte brukere kan kommentere
Tips oss

Har du tips om aktuelle saker som vi bør skrive om, så send oss en mail.