Text/HTML Minimer

Alt du trenger?

Dette er en plass for all nyttig informasjon av alle tenkelige slag. Til høyre er det skjema og regler for beboere som kan være greie å ha en gang i blant.

 

 

 

 

 

Text/HTML Minimer

 Vann

Alle leiligheter har egen stoppekran for vann. Det kan være lurt å gjøre seg kjent med hvor den er og sjekke om den fungerer som den skal. Det er også en felles stoppekran for hele rekken som sitter i nr. 39, 61, 69, 75 og 83.

Alle rekker har fått montert reduksjonsventil p.g.a. høyt trykk fra kommunal ledning. Disse er ved felles  stoppekran.

Når det gjelder vedlikeholdsplikt er dette nøye beskrevet i vedtektene som du finner til høyre.

 

 

 

Text/HTML Minimer

Bilhenger

Bjørnstadfeltet Borettslag (BBL) har en bilhenger som lånes ut til beboerne.

Tillatt nyttelast er 615 kg. Maks fart er 60 km/t.

Ta kontakt med Leder, nestleder eller styremedlem. Kontrakt må fylles ut.Nøkkel må leveres tilbake med en gang etter bruk. 

Text/HTML Minimer

 

Renovasjon

Borettslaget har kildesortering. Papir, våtorganisk og restavfall. Ellers finnes ytterligere sortering av glass, metall.plastikk  ved Coop Prix på Selvik.  På Lersbrygga er det avfallsmottak for annet / store mengder avfall, og for avfall etter f.eks. oppussing.

Text/HTML Minimer

 

 

 

KabelTV og bredbånd

Borettslaget har fra 01.04.2015 fiberbredbånd fra Viken Fiber og Altibox.


 

Norgesmester på fiber

Mengden datatrafikk sprenger nye grenser hver dag, og med fiber sikrer vi oss morgendagens motorvei for kommunikasjon. Altibox-partnerskapet har over ti års erfaring som Norges ledende innen fiberteknologi, og ingen andre kan måle seg med oss når det kommer til fart og kapasitet.

Altibox var først i Norge med fiber til privatmarkedet. I 2002 satte vi oss et mål om 28 000 kunder innen 2017. I 2014 passerte vi 370 000 kunder, alle med fiber helt inn til husveggen. Ifølge EPSI har vi de fem siste årene hatt de mest fornøyde og lojale kundene innen både digital-tv og bredbånd. Våre produkter har flere ganger blitt kåret til 'Best i test' av norsk presse, og i februar 2012 utropte organisasjonen Fiber-to-the-home Europe Altibox til Europas beste fiberoperatør. Vi satset riktig i 2002, og våre kunder er rustet for framtidens massive krav til båndbredde. 

Trenger du f.eks ny fjernkontroll kan du kjøpe den fra Komplett.no eller Altibox egen nettbutikk til en grei pris:

https://www.komplett.no/k/cart.aspx    eller    http://www.vikenfiber.no/nettbutikk/

 

 

 

 

 

 

 

 

Text/HTML Minimer

Kjellervinduer.

Det er ikke vedtatt å bytte kjellervinduer med det første. Hvis beboer pusser opp kjeller og ønsker å bytte vinduer dekkes dette likevel av borettslaget når beboer koster montering på forskriftmessig måte. Ønsker beboer større vindu og koster utskjæring selv vil også ett større vindu bli dekket inntil prisen på det orginale vinduet. 

Krav til rømningsvei er at bredde + høyde skal minst være 150 cm i åpen stilling til sammen. Bredden skal være minst 50cm, og høyden minst 60cm.

Send en skriftlig søknad til styret.