Om oss

Nærmiljø

Sande Sportsklubb

Har ett flott anlegg på Lersbrygga med ett allsidig tilbud av aktiviteter. De har også ett anlegg med 2 fotballbaner og klubbhus i Dyegata i Sande. De drifter også en lysløype som går fra Sandehallen med varierte sløyfer. Det er også en lysløype på Lersbrygga på 2,3 km. Denne krever noe mere snø for å kunne kjøres opp.

Se Sande Sportsklubb sin nettside for mere info: www.sandesk.no


IL Sandvin

Er en egen klubb som driver med friidrett og som har sitt anlegg på Lersbrygga sammen med SSK. De har blitt en av norges beste klubber på juniorsiden innen friidrett og har ett godkjent friidrettsanlegg med løpebaner og tidtagerbod og det som skal til for å arrangere større stevner. Leder er Svein Arne Simensen tlf. 33777007

Postadresse: IL Sandvin Postboks 96. 3071 Sande. E-post. post@ilsandvin.no  Nettside: www.ilsandvin.no


HK-72

Er Sandes håndballklubb som har sitt utgangspunkt i Sandehallen hvor det trenes og spilles kamper. De har lag i de fleste årsklasser på jente og guttesiden.

Her finner du mere info:   www.hk72.no


Grendehuset Fremad

Eies i dag av Selvik Vel. Huset ble bygd i 1920 av Sande Tresliperi og ble gitt som gave til Fagforeningen. Da Sande Tresliperi ble nedlagt i 1980 ble huset gitt vederlagsfritt til Selvik IF. Det var en viktig klausul i kontrakten som gjorde att huset ikke kunne selges videre men gis videre til nytte for Selviks beboere. Selvik IF ble i 2008 slått sammen med IL Vinn og Sande Sportsklubb ble dannet. I 2011 ble Fremad overført til Selvik Vel som har satt i gang tiltak for oppgradering og vedlikehold.

Leder Selvik Vel er Marius A.F. Pettersen tlf. 95272564  e-post:  marius.pettersen@online.no  Leder Fremads Hustyre er Odd Tonby 48181343/92456300 e-post: odd.tonby@tele2.no

Det ble en lang  prosess som fikk en god løsning: http://sandeavis.no/nyheter/hva-na-fremad-1.3549633

Fest på lokalet:  http://sandeavis.no/nyheter/nygammelt-i-nymalt-lokale-1.6556549     

 Linedance er også ett av mange tilbud som foregår på Fremad.  www.siwslinedance.com         

For mere informasjon: www.selvik-vel.com


Nordre Jarlsberg Brygge

Med ny sandstrand og tilbud om båtplasser. http://nordrejarlsbergbrygge.no

Dette er en historie for seg selv. Er under utbygging og har blitt veldig fint.  Sandstrand, brygge og område ellers er åpent for alle.